tag:blogger.com,1999:blog-7194305127290247724.post41084598781583837..comments2024-02-29T14:29:11.906+02:00Comments on Täna ongi homme...: Supelsaksad ja "Gaasivalgus"Ennikehttp://www.blogger.com/profile/11847035767497078210noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7194305127290247724.post-76008087425089502682015-05-29T14:08:52.889+03:002015-05-29T14:08:52.889+03:00Ega ma miskit paha mõelnudki :) Kook oli väga hea,...Ega ma miskit paha mõelnudki :) Kook oli väga hea, Napolioni sarnane. Muidu aga - meie lemmik söögikoht Pärnus. Ennikehttps://www.blogger.com/profile/11847035767497078210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7194305127290247724.post-44289205690346621142015-05-29T13:39:20.057+03:002015-05-29T13:39:20.057+03:00Supelsakstes muide ei kasutata ühtegi pooltoodet e...Supelsakstes muide ei kasutata ühtegi pooltoodet ehk siis see lehetaigen Napoleonil on igal juhul kohapeal tehtud. See kohvik omale sellist asja lihtsalt ei luba. Kreem seal vahel ongi paks ja rammus ja kook ise selline, et ei ole läbi vettinud, vaid natuke "krõmps". Klassikaline napoleonikook see kahtlemata polegi ehk kogu Supelsaksad pole "klassika" :) seljankat ja friikaid sealt ei saa. <br />Ja nii palju kui võimalik kasutatakse kohalike tootjate kasvatatud juurvilju jms. Anonymousnoreply@blogger.com