pühapäev, 4. märts 2018

Resto Verde

Käisime Arvo ja Sebastianiga Laulasmaa veekeskuses ujumas ja saunatamas. See on minu isiklik lemmik veekeskus, sest seal on nii hea soe vesi. Isegi suures basseinis. Kasutasin seda head sooja vett ära ja ujusin 2km sellel ajal, kui Arvo ja Sebastian erinevaid saunu läbi käisid. Mul jäi õnneks piisavalt palju aega käia õuesaunas koos õuebasseiniga ja soolasaunas. Rohkemat mul vaja polnud :) Ülejäänud aja vedelesin niisama soojas vees. Sebastian ei arva soolasaunast jätkuvalt mitte midagi, mul on tunne, et see on seotud sellega, et seal saab keha mingi jamaga ehk soolaga kokku. Ülejäänud atraktsioonid käis rõõmuga läbi. 

Peale veekeskust käisime Resto Verdes söömas. Sebastian oli juba korraliku eeltöö teinud ja teadis ammu, mida ta sööb. Me otsustasime seekord kaks käiku võtta. Pearoaks valisin mina "Pasta kana ja päikesekuivatatud tomatitega", Arvo võttis " Burks ja friikartul" ja Sebastian pani endale kahest roast kokku "Sea lihane ribikont friikartulitega". Lisaks pakuti kohapeal küpsetatud rukkileiba, odrakaraskit ja nisukuklit. Mul on jube hea meel, et tänapäeval saab söögikohtades erinevatest asjadest prae kokku panna, sest see annab võimaluse ka Sebastianil väljas einestada. 

Mina jäin enda pastaga väga rahule ja pean mainima, et see oli peajagu üle La Dolce Vitas pakutavast. Võibolla pastat oleks võinud natukene vähem olla, sest kõht sai jube täis, aga tegelikult oli väga hea söök. Arvo sõi oma gurmeeburgerit noa ja kahvliga ning ei öelnud midagi. Sebastian arvas, et burksi oleks võinud ju Hesburgeris ka süüa, aga me seletasime, et siin on sai, liha ja kõik muu ise kohapeal valmistatud puhtast toorainest, siis sai aru, et tegu on ikkagi gurmeesöögiga. Sebastian ise oli oma praega väga rahul! Liha ol ipehme ja kartulid olid ka neil endi tehtud (Arvo omad ka). Minu jaoks on see tase edasi, kui söögikoht valmistab friikartulid ise, sest neid poe omasid fritüüri visata oskab tavaline koduperenaine ka (ei, ei, meie kodus fritüüri ei ole:), ainult tavaline perenaine on ). Praad oli ainult jube suur. Tegelikult olid kõigi pearoad väga suured, tegelikkuses poleks nii palju üldse vajagi. Leib oli väga hea, karask ja kukkel natukene liiga vürtsised. Arvo maitses ainult karaskit ja see ei meeldinud talle üldse. 

Searibi friikartulitega
Burger friikartulitega
Kanapasta

Magustoiduks tellis noormees endale vaniljejäätist, mis osutus täiesti võimalikuks ja meie Arvoga sõime "Õunakook vaniljejäätisega". Issand, kui hea see oli! :) Vaatamata sellele, et mu kõht oli ääreni juba ennem magustoitu täis, sõin seda kooki ikka väga hea meelega! Kõik see soe kook, külm jäätis, tekstuuri andev puru, värskust andev maasikas ja magus vaniljekaste.... Jube hea! Arvo sõi ja kiitis ka. Kõik sõime ära :)

Sebastiani vaniljejäätis
Õunakook vaniljejäätisega
Kui laud ei oleks kõikunud, oleks kõik 5+ olnud :) Aga tõsiselt rääkides, siis iga kell läheks tagasi. Juba ainuüksi selle pärast, et Sebastian sai kõhu korralikult täis ja ütles kelnerile, et praad oli väga maitsev! Ja hinnad on seal ka väga kliendisõbralikud. Meie jäime igatahes väga rahule :)

Kui me Laulasmaale satume, läheme Resto Verdesse kindlasti sööma :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar