kolmapäev, 25. detsember 2019

Heade mõtete märkmik

Käisin Ruthiga novembris (vist :) ) Teeme TeistMoodi käsitöösalaongis Annele jõulukinki tegemas. Mul ei tulnud sel aastal kuidagi inspiratsiooni peale, mida talle teha, sest mul on tunne, et ma olen talle juba kõiksugu asju teinud - hakkab juba vaikselt korduma äkki. Kuigi kingituse puhul on ikka kõige tähtsam südamest tulnud asi - olgugi, et võibolla kunagi oled midagi analoogset teinud. Igatahes ma ei olnud Annele veel kunagi märkmikku teinud. 

Juhendajaks oli Jaanika - kõikide nobenäppude lemmik, kes aitab 100% ja on igaühe jaoks koguaeg olemas. Selline tunne on, et teda oleks nagu mitu tükki, sest terve ruum on teda täis. 



Mul ei olnud päris selget ettekujutust, mis toonides see märkmik olema peaks, kuigi minu sees oli sügavalt helesinine tunne. Aga ma ei teadnud, mida saada on ja kuidas ma seda disainin. Koha peal otsisin sobiva inglipildi, mille Jaanika minu jaoks välja printis. Anne asjad on mul alati olnud sellised...õrnad... pitsilised või lillelised või täpilised, heledad ja helged - nagu Anne isegi on :) Ma muidugi olen kuulnud korra ka, kuidas ta natuke karmima häälega on rääkinud (mitte minuga), aga minu jaoks on Anne justnimelt helge, valge ja soe. Üleni. Ma vahel tahaksin olla laps, hästi väikene ja pugeda ta sülle...üleni... nii, et mitte keegi mitte kusagil mitte kuangi ei saa mulle liiga teha, kuigi ega mulle keegi ei teegi täna enam ju liiga. Aga hea, et ta on selline nagu on ja et ta mul olemas on.

Märkmik tuli väga ilus. Ma jäin nii rahule, kui rahule üldse jääda võikski. Kõik tuli just nii ilus, puhas, helge ja lilleline. Nii Annelik. 


Ma loodan, et Annel on palju häid mõtteid, mida oma vastkättesaadud märkmikusse kirjutada :) Ma andsin endast parima - nagu ikka :) Monika peab selle pärast võibolla jaanipäeval talvemütsiga ringi käima.... :) 

Aitäh Jaanikale ja aitäh Ruthile, kes minuga töötoas käis. Ruthi märkmik tuli ka väga ilus ja kuna ma tean, kellele ta selle tegi, siis ma mõistan esikaane pilti. 


Ilus, ilus. Ilus on oma kätega ilu luua, eriti, kui ise jääd täiega rahule. Anne vist jäi ka :) Oi, kui palju ma temast hoolin :) Ja kui väga mulle meeldib talle head meelt teha...  

Isetehtud kingitused on minu meelest need kõige armsamad kingitused - mina tegin neid sel aastal kolm: Annele, Ruthile ja Monikale (no Monika oma muidugi pole veel valmis, aga äkki ikka ennem jaanipäeva saab? :O)). 

Lennukaid mõtteid, Anne! 

Teie Ennike

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar