neljapäev, 27. juuni 2024

Komplekt beebile

Ei, ei, meil ei ole kellelgi beebit tulemas. Vähemasti ei tea küll, et oleks. Väikseim beebi on hetkel peaaegu kolmekuune Mia õde Kristil. Ilmselt on ta viimane laps, kellel mul on au olla tädi. Aga! mulle väga meeldib titeasju kududa. Ja mulle üldse kudumine meeldib. See rahustab ja aitab mõtteid selgena hoida. Kuna Arvol läheb otsaesine higiseks, kui ta näeb oma naist diivanunurgas näputööd tegemas, siis olen püüdnud seda teha nii vähe kui vajalik ja võimalik. Aga tungi vastu ei saa ja siis ma otsustasin, et ma teen midagi müügiks. Mul ei ole muidugi õrna aimugi, kus ja kellele ma selle komplekti maha müün, aga igatahes ma sain tunde rahulikult diivaninurgas nokitseda. 

Ma ei ole varem sellsit mustrit kudunud ja pean ausalt tunnistama, et esimese hooga tegin kõik valesti ja pidin otsast peale algama. Kampsun on kootud ülevalt alla ja ilma ühegi õmbluseta ühes tükis. Juhend ikka Dropsi lehelt. Kuna mustri õpetuses oli viga sees, siis ma ei saanud seda üldse jooksma, kuni läbi närisin, et viga on sees. Vea tuvastamisega saavutasin edasimineku ja siis läks kõik juba lepase reega. 


Kuna kampsunist jäi lõnga üle, kudusin kohe mütsi ka ja kuna ikkagi jäi lõnga üle, kudusin papud lisaks. Lõng on Drops Baby Merino, mis on äärmiselt pehme ja mõnus naha vastas. Kui Sa tead kedagi, kes teab kedagi, kellel on sündimas või juba sündinud väikene beebi, siis võid talle lahkesti linki jagada, et mul õnnestuks see komplekt maha müüa ja võiksin uue projekti ksile võtta. Suurus on 1-3kuud, et siis ikka väikene. 

Uus lõng on pakiautomaadis. Juba tean, mida teen, aga mitte müügiks. Teen, sest tunnen nii...

Teie Ennike


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar