laupäev, 20. august 2011

Head taasiseseisvumispäeva meile kõigile!

Hommik algas tavapärase riisipudruga Sebastianile ja üle mitme nädala olin eile pannud leivajuureise kärssama. Oh seda rõõmu - tegime värsket leiba. Sobis tänasesse päeva imehästi!














Öösel, kui ma õppisin infootsingute eksamiks, tuli mul väga veider mõte, sest tunnistagem ausalt - õppides tuleb ju ikka mõelda kõigele muule, et igav ei hakkaks:P Mõelge ise - värske leib, või, vürtsikilu ja keedumuna. Nämmmmmm! Ema sõi ja Liisu sõi ja mina sõin ja Erlend pistis kilu niisama põske, kuid Robin arvas, et tema küll mingit toorest silku, mis haiseb, ei söö. Ega sundi ka polnud, seda rohkem meile jäi.


Tegelikult on nii, et kogu selle päeva kõige toredam lugu oli see, et Katariina käis Sebastianil üle tüki aja külas. Sebastianil oli selle üle küll väga hea meel ja ta hiljem ütles mulle, et ta oli viisakas:) 
Tegin kooki ka. Retsepti võtsin Koopatibi blogist. Hea kook oli, aga kordust vist ei tule või kui tuleb, siis muudatustega. Robinile maitses väga, eriti šokolaadikiht:) Aga šokolaadiga joonsitamist pean veel harjutama. Nii kõveraid viljapäid annab ikka otsida, aga näe, siit leiab.

2 kommentaari:

  1. Leivad on väga ahvatlevad. Jaga palun retpseti ka, äkki jõuan ka kunagi tegemiseni :D

    VastaKustuta
  2. Siiri, ma tegelikult ei tee enam ammu leiba retsepti järgi ja ahju temperatuuri olen ka aja jooksul enda ahju järgi paika sättinud, kuid ma õppisin leiba tegema Ragne blogi järgi ja soovitan tema õpetust soojalt!

    VastaKustuta