kolmapäev, 25. jaanuar 2017

Väikese tüdruku väikesed asjad

Üks väikene tüdruk on sündimas :)
Varsti :)
Janele :) Minu vanema õe tütrele.

Stardikomplekt sai valmis: kampsun, püksid, papud, kindad ja müts. Kõik ekstra pehmest beebilõngas Drops Baby Merino, mis on kedratud peenest kõrgekvaliteetsest meriinovillast, mis on pärit vabapidamisel olevatelt lammastelt Lõuna-Ameerikas. Soe, väga pehme ja mittetorkiv lõng on eriti sobiv beebi õrnale nahale. Erinevad õpetused võtsin garnstudio lehelt ja kohandasin enda jaoks sobivaks. Ja lisasin muidugi roosat... sest roosa on hädavajalik, kui Sul on tütar (mitte, et ma sellest midagi teaksin :)) 

Püksid -link
Kampsun - link
Müts - link
Papud - link
Kindad - omalooming


Mulle väga meeldib titeasju teha, sest need on eriti pehmed ja saavad ruttu valmis. Koguaeg on justkui uus projekt käsil. On huvitav. Titeisu tuleb peale :) Mitte endale, aga lihtsalt, et saaks kellegi oma nats näppida :)

Ma ei ole hea tädi. Ega ka hea vanatädi. Ma peaksin palju rohkem leidma aega nende armsate inimeste jaoks, ma tean, aga elu on kuidagi nii läinud, et me oleme siin metsa sees üksi ja ainus side perekonnaga on FB. Mul on hea meel, et Jane ja Ailen ikka ise initsiatiivi üles näitavad ning mind päris maha matnud pole. Ma mõtlen neile palju ja nende pisikestele.Ikka midagi teen ka neile aegajalt. Minu tehtud asjad on justkui .... vabandus... et ma olen selline vilets inime...

Ma armastan teid kõiki ikkagi väga :) Ja olen ootel - selle väikese tüdruku ootel :)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar