kolmapäev, 16. november 2016

Jõulurõõm

Täna sajab vihma... Novemrikuus suhteliselt normaalne nähtus, kuid kuna siiani on kõik nii ilus ja valge olnud, siis ausalt öeldes teeb meele mõruks... see vihmasadu. Aga. Väga kaua mõrutada ei saa, sest asjad vajavad ajamist ikkagi. 

Mul on ka selle aasta lõpus käsil kaks heategevusprojekti. Üks nendest on Kohila valla puudustkannatavate perede lastele kingituste tegemine. Kreete Eifeli algatatud heategvusprojekt, kus heategijad saavad nimekirja peredest, kus on antud kõik lapsed ja nende vanused. Mina sel aastal valisin pere nr 19, kus kasvamas 2aastane tüdruk ja 4aastane poiss. Mul ei ole rohkem nende kohta mingisugust infot ja kui aus olla, ei seo mind Kohila vallaga üldse mitte miski. Ma ei tea ise ka, kuidas ma juba kolmas aasta sellesse heategvusprojekti kaasatud olen saanud :) 

Jäin oma heegeldatud mänguasjade juurde. Seekord siis vastavalt soole jänesepoiss ja jänesetüdruk.


Tegelikult pole selles projektis oluline, kas teed mänguasju ise või ostad poest. Oluline on, et lapsed saavad kingitused. Ja tegelikult on veel väga paljudel peredel heategija puudu. Liitu, kui saad! oskad! ja tahad! Suletud grupi nimi Facebookes on "Kohila valla elanikele jõulurõõmu" ja vali endale pere või Katikodu klient (intellektipuudega noored täiskasvanud) ja pane aga näpud tööle või osta kingitus poest :) Iga abi on teretulnud! 

Minu väikene panus on antud. 

Nüüd tegelen teise heategvusprojektiga, kus mänguasi tulebki ise valmistada. Naerata Ometi MTÜ korraldab sedapuhku juba kaheksandat aastat projekti “Jõulud haiglas“, mille raames viiakse koostöös heade partneriteja toetajatega jõulurõõmu jõulud haiglas veetvatele lastele. Projekti eesmärgiks on viia jõulude ajal haiglas viibivatele lastele jõulukingitused ning korraldada meeldejääv päev. Olen selle heategvusprojektiga samuti juba kolmandat aastat seotud ja üleskutse selleks tuli Lauralt, kes organiseerib seda isetehtud mänguasjade poolt. Ma ei tea, palju teha jõuan, aga oma panuse ma annan igal juhul. Anna Sina ka, kui saad! oskad! ja tahad!

Nobedaid näppe! 





2 kommentaari:

  1. Sul on alati nii ilus, korralik, detailne , viimse piisani viimistletud käsitöö! Olen kindel, et Sinu tehtud asjad toovad lastele rohkelt rõõmu. Aitäh Sulle!

    VastaKustuta
  2. Aitäh Sulle, Mari, heade sõnade eest :)

    VastaKustuta