teisipäev, 16. jaanuar 2018

Saue CUP 2018

Raplamaa JK osales 2006 poistega Saue CUPil, mis toimus Saue Gümnaasiumi spordihoones. Turniiril osalesid Sebastian, Andrus Kapsi, Aleks Runnel, Robert-Heinrich Oolma, Andreas Post, Renar Asi, Taaniel Palmisto, Hugo Miljand, Janar Loorents, Morris Tobi ja Jako Puusepp. Treeneriks Siim-Sten Palm. Mänguaeg 15 minutit.

Vastasteks olid alagrupis HJK Peetri, Saue JK ja Laagri HK.

Esimene mäng Sauega ja nagu ikka see meie neetud esimene mäng. Poisid lihstalt ei saa vedama. Eks neil oli natukene keerulisem olukord ka, sest nad ju enam saalis trenni ei tee, vaid ainult õues ja seetõttu oli palli tunnetus ikkagi natukene raske. Ja libe oli ka. Hästi palju tegid pealelööke, aga kahjuks ühtegi realiseerida ei suutnud ja mäng lõppseis jäi 0:0.

Teine mäng oli HJK Peetriga, kus meie poisid domineerisid ja lõpetasid mängu 3:0 võiduga.

Viimane alagrupi mäng oli Laagri HK-ga, kes läks mängu juhtima. Posid tegid kõvasti tööd ja kõik pingutasid ning lõppseis jäi 1:1 viik. Kahjuks sellest ei piisanud, et alagrupi võit tuleks. Poisid pidid leppima alagrupi II kohaga, mis tähendas seda, et nad läksid kokku teise alagrupi esimesega, kelleks oli Legion-Lasnamäe. 




Legioniga mäng oli paljutõotav, kuid kahjuks pidid meie poisid vene poistele alla jääma, kuig nad võitlesid väga südikalt ja ei olnud seda nägu ka, et elusast peast alla annavad. Seis jäi siiski 2:0 Legioni kasuks. See aga tähendas seda, et finaalimängus me enam osaleda ei saanud ning pidime leppima III-IV koha mänguga, kus meie vastaseks sai JK Volta. 


JK Voltaga oli mäng meie käes. Meie poisid surusid palju rohkem ja tegid liialdamata vähemasti 10 pealelööki väravale, aga õnne oli ainult üks kord - kolm minutit ennam mängu lõppu. Kahjuks aga olid vastased ennem seda meile karistuslöögist värava sahistanud ja mäng lõppes 1:1 viigiga, mis tähendas penaltiseeriat, mida mina väravavahi emana kõige vähem näha tahan :) Ja ausalt öeldes on penaltiseeria selline loteriivärk kah...ükskord õnnestub ühel, teinekord teisel. Meil seekord ei õnnestunud. Kolmest üks oli ilus penaltilöök ja väravavaht ei suutnud ühtegi tõrjet ka teha. 


Seekord siis sedamoodi - tubli IV koht. Oh neid pisaraid ja enesesüüdistamist, aga tulevad uued mängud ja uued vastased ning see kaotusvalu läheb meelest.

Aitäh treenerile ja poistele vägeva jagpallielamuse eest! 

2 kommentaari:

  1. Vahvad pildid ja tublid lapsed. IV koht ka korralik saavutus :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Piltidega oli seekord kuidagi eriti raske. Üldse ei tahtnud välja tulla, valdav osa oli uduseid. Õnneks ikka nii palju sai, et mälestus on jäädvustatud.

      Kustuta