pühapäev, 4. märts 2018

Nõmme Talveliiga 2017/2018

Raplamaa JK käis Nõmme Talveliigal 2006/2007 aasta poistega. Osaleti seekord B-turniiril. Turniir koosnes kolmest etapist (detsembris, jaanuaris ja märtsis). Mängimas käisid kõik 2006 aastal sündinud poisid, lisaks poisse 2007 ja 2005 (1) sündinute seast. Treeneriks oktoobris grupi üle võtnud treener Siim-Sten Palm. 

Platsil 8+1 poissi, mänguaeg 17 minutit, suluseisu arvestati, väljak 60x45 meetrit.  Vastasteks olid JK Tallinna Kalev, FC Nõmme United, FC Tallinna I.K., FC Legion Lasnamäe, JK Laagri Harju/AMJK, Nõmme Kalju FC. 

Esimesel etapil saadi esimene koht, teisel etapil kolmas koht ja kolmandal etapil neljas koht, kokkuvõttes kolme etapi peale saavutati II koht ja hõbemedal. Mänge oli igasuguseid, kuid väravaid õnnestus vähe lüüa ja meile löödi ka vähe. Ei tea, kas asi oli väljaku mõõtmetes või milles, aga hästi väravatevähene turniir oli. Kuidagi kohe ei õnnestunud seda palli vastase väravasse lüüa. Meie väravavahil ka eriti tööd polnud, kuigi mõned väga head tõrjed sai ikka teha :) Aga enamus mängudes löödigi ainult paar väravat või mitte ühtegi väravat. 


Mulle isiklikult see kilehall üldse ei meeldi. Seal on kohutavalt külm ja valgustus on nii halb, et pilte on väga raske teha. Eile ma jäin koju tulemusi ootama :) Ma lihtsalt ei tahtnud sinna külmetama minna. Õnneks võttis Arvo kogu löögi enda peale. 

Sebastian on õnnelik, tal oli seda medalit praegu väga vaja....
Aitäh poisid ja treener põneva turniiri eest!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar