teisipäev, 7. jaanuar 2020

Fotostuudio Fotopesa Tallinnas

Aasta lõpus sain ühe üllatuse osaliseks. Nimelt kinkis Fotostuudio Fotopesa mulle 45 minutilise fotosessiooni ja kas te kujutate ette, mille eest? Selle eest, et ma olen neid nii palju positiivselt kommenteerinud ja ma tõesti fännan Sigridi ja Anno tööd. ma poleks iialgi osanud arvata, et ma võiksin sellise asja eest kingituse saada.... Kuna ma polnud kunagi varem elus niimoodi fotosessioonil käinud, siis mul ikka oli pisuke hirm hinges, sest ma ju ei tea, kuidas seal olema peab või mida tegema peab. Aga professionaalne fotograaf teab täpselt, mida teha tuleb ja kuidas teha tuleb - seega polnud midagi imelikku, et olime koos põrandal kõhuli :) Aga tulemused on siin ja ma olen ülirahul! Minu meelest on fotograaf väga head tööd teinud ja ma olen Fotopesale ääretult tänulik selle kingituse eest :)




Mul on väga kahju, et Robin ei tahtnud meiega fotosessioonile minna, sest perepildilt on üks lüli puudu... Ma püüdsin küll paluda, kuidas oskasin, aga ei tulnud midagi välja - ta jäi endale kindlaks. Ma loodan, et kui meil kunagi veel peaks avanema minna perega fotosessioonile, siis Robin ühineb ka meiega :)

Aitäh veelkord Sigridile selle imeilusa kingituse eest ja selle oskuse eest leida inimeses üles see kõige ilusam ja parem osa ning oskus see osa inimese kasuks tööle panna. Ma naeratan edaspidi tihedamini :)


Väekat kulgu!
Teie Ennike

4 kommentaari:

  1. Jaa, naerata muidugi! See teeb su kauniks :)

    VastaKustuta
  2. Imearmsad pildid! Millist armastust ja mängulisust neist õhkab, teil oli ilmselt päris vahva seal (vähemalt meesperel küll tundub lõbu laialt)! Ja tõesti, sulle sobib naeratus ja sulle sobib meik! Ilus oled :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh Maire :) Ma ise mõtlesin ka, et vanus juba seal maal, et natuke võiks loomuliku ilu (hahahahahaaa) kaasa aidata... Tegelikult oli väga hea fotograaf ja kuigi me alguses kõik nats pelgasime, siis tegelikult läks asi siiski üsna loomulikku rada pidi. Emps sai ainult koguaeg noomida, et no naerata nüüd! Sul on nii ilus naeratus, naerata! Ma andsin endast parima :) ja näe - välja kukkus täitsa kenasti!

      Kustuta