kolmapäev, 7. september 2011

Arvo veetis pikka nädalavahetust

On mõnus, kui mees on kodus kauem, kui tavaliselt. Meie peres on see alati väga mõnus aeg, sest aastad muudkui lähevad ja ikka me käime iga kahe nädala tagant Tallinnas vesistamas, sest kuidagi ei taha, et üks pool teisel pool lahte on. Ei taha lapsed ja ei taha mina, ei taha Arvo ka, aga natuke aega peame veel vastu pidama:)
Igatahes - oli mõnus nädalavahetus. Käisime pähklil ja seenel.




Tõime puud Sipast ära ja ladusime peaaegu kõik ära ka. Arvo lammutas maha ühe igivana varikatuse, putitas elektrisüsteemi, käis Sebastianiga arsti juures, vedas vanarauda. Mina käisin Pärnus poistega (kooliasju ostmas) ja panime Robini õpikutele/töövihikutele paberid. Pikk nädalavahetus juhtus väga õigele ajale ka - mul olid esimesed tööpäevad Varbola Lasteaed-Algkoolis, kus ma olen nüüd kunsti- ja käsitööõpetaja ja tüdrukte tööõpetuse õpetaja. Esimese tööna pidin ära kaunistama stendi, kus oli alles kevad. Nüüd on seal sügis:)



Arvo tegi palju häid toite ka:) Meie suur lemmik on Jamie Oliver ja saime nautida erinevaid toorsalateid ja pastasid, kuid ka liha. Mulle väga meeldib, kui Arvo teeb süüa, sest ta on selles tõsiselt hea. Ma võin iga kell abitööline olla:P



Pastat tegi Arvo suvikõrvitsatega ja muidugi ka metsast koju toodud kuuseriisikatega. Väga mõnusad olid!Kuna mina olin enamuse ajast rakkes, siis mul polnud isegi aega ühtegi kooki küpsetada, kuid Arvo lahendas ka selle probleemi lihtsalt - tegi ahjus küpsetatud puuvilju vaniljejäätisega ning õues praadis panni peal õunu ja serveeris neid taaskord vaniljejäätisega. Miks just see jäätis? Esmane põhjus on muidugi see, et Sebastian just ainult seda jäätist sööbki ja kuna temast jäävad igasuguse puuviljad puutumata, siis vähemasti saab ta ainult jäätistki süüa. Teine suur põhjus on muidugi see, et vaniljejäätis on ainus jäätis, mis sobib kokku erinevate lisanditega.



On tore, kui sul on tore pere, kus kõik üksteist armastavad, austavad, hindavad ja naudivad. Neid sõnu on eesti keeles veelgi, kuid põhiline, mida ma tahan öelda on see, et ei ole midagi mõnusamat, kui olla koos ja tegutseda koos. Ja pole hullu - eile küll sai jälle natuke vesistatud, kuid järgmine neljapäev näeme jälle:)

2 kommentaari:

  1. Väga ilus ja südamlik :) Meil ju sama lugu,kui ootamised pikemad,kahjuks.Te olete hästi tublid ja toredad.

    VastaKustuta
  2. Laura, need, kes ootavad, need mõistavad:) Ja aitäh ilusate sõnade eest!

    Kadri, ta tõesti käib tihedamini kodus, sest muudmoodi ei suuda me keegi seda taluda:)Ja aitäh!

    VastaKustuta