esmaspäev, 16. aprill 2012

Meie Robin sai 12aastaseks

Uskumatu, ta on juba 12aastane. Laupäeval, 14. aprillil oli tal sünnipäev. See oli esimene aasta 12 aasta jooksul, kui ma jõudsin sünnipäevale viimasena. Vaadake, mis kõik juhtub, kui inimene käib ülikoolis. 
Minu panus peo korraldamisesse oli täpselt nii suur, et ma tegin Robinile meekoogi. Seda ikka selle pärast, et antud koogi valmistamiseks sai varuda rohkem päevi ja uneaega, sest viimase hetke mutid tavaliselt õpivad sessipäevade eel korralikult. 


Õnneks ma olen osanud valida oma lastele maailma parima isa, kes ei lase ennast sellest üldse heidutada, et ta peab kahele suguvõsale sünnipäevatoidu valmistama. Pildistamisega oli aga küll kehvad lood - küllap ta lihtsalt ei jõudnud selliste pisiasjadega tegeleda. Aga ega selle pärast Robini sünnipäev vilets polnud. Sugugi mitte. Kui su sünnipäeval plikad saabaste ja pitsiseelikutega jalgpalli mängivad, siis võib sünnipäeva täiesti kordaläinuks lugeda. Raha sai ka parasjagu nii palju, et ta isegi ei tea, mis sellega nüüd peale hakata:D Aga tüdrukud on meil ausad - Agnes (kohekohe 15a), Liisa (11a) ja Kristiina (11a) - kõik mängisid jalkat. Agnes oli nii tark., et ütles, et see ju ammu teada, et poiste sünnipäevale kontsasaabastega tulla ei saa, sest siis ei saa ju jalkat mängida:D


Aga hommikul torti küll polnud:D Ja küünlaid nad ei raatsinud ka panna, 10 mõelge ise juurde:D Ja väiksem laps oli sünnipäeval sukapükstega:D No ja mis siis - lõpp hea, kõik hea. Minul sessil käidud ja lapsel sünnipäev peetud.
Nii palju tahan veel öelda, et eks natuke ole seda eelpuberteeti tunda ka juba, kuid üks mis on kindel - väga suure südamega laps on see meie Robin. Õnne, tervist, jõudu ja jaksu talle!

3 kommentaari:

  1. No mis tort? Õiged mehed peavadki sünnipäeva võileivaga:D Mida vanemaks, seda mehelikumaks läheb kate - järmisel aastal ilmselt leib suitsuvorstiga;) Palju õnne, Robin!

    Kristine

    VastaKustuta
  2. Jätame meelde, igaksjuhuks... Et ikka suitsuvorsti kodus jaguks. Aga muidu teeme suure kraapsu ja täname õnnesoovi eest:) Seda ja teist läheb ju ikka ja alati tarvis!

    VastaKustuta
  3. Palju õnne noormehele! :) Ja emmele-issile ka!

    VastaKustuta