pühapäev, 26. juuli 2015

Kokkola CUP ja Raplamaa Jalkafest 2015

Saku Sporting 2000 võttis Raplamaa Jalgpallikoolist neli tublimat appi ja sõitis 14. juulil Soome Kokkola CUPile. Meie Robin oli ka üks tublidest, keda Raplamaa Jalgpallikool Sakule pakkus ja ega me ei jätnud võimalust kasutamata ka. 

Nädal ennem väljasõitu toimusid Sakus treeningud, kuhu omadel kuludel tuli poisid toimetada kuuel korral, et nad harjutaksid kokkumängu ja treener näeks, mis sorti poistega tegu on. Robin oli juba siis väga vaimustunud treener Janist ja kogu Saku Sportingu meeskonnast, kes pidid olema nii lahedad ja sõbralikud.
Soomes läks kõik hästi. Poisid tegid väga head mängu võites kuuest mängust viis ja mängides ühe mängu viiki. Finaalmängu võitsid SAKU SPOTING 2000 poisid tulemusega 4:0 VIFK VAASA meeskonna vastu ja olidki kuldsed medalid kaelas :)

RJK poisid - Ralf Elfenbein, Robin Stef Luhtaru, Tarvi Tüvist ja Dan Marten Esko


23.-26. juuli toimus Raplamaa Jalgpallikooli korraldatud Jalkafest. 2006 mängud toimusid 25. juulil ehk eile. Me ei teadnud veel kaks päeva ennemgi, kas Sebastian saab osaleda või mitte oma borrelioosi tõttu, kuid armastus jalgpalli vastu võitis mingi näkase puugi :)

Turniir ei olnud kerge, sest trenni pole ju ka tehtud juba pea kuu aega. Jalkalaager küll oli, aga näiteks meie ei saanud seal osaleda. Poisid võitsid alagrupis kolm mängu ja pidid Tartu Tammeka paremust tunnistama ning poolfinaalis kaotasid Kiviõlile. Seega - jäi veel mäng III-IV koha peale ja seda peeti tuliselt FC Tiigritega, kust väljuti võitjatena. Ja saidki pronksised medalid kaela :)


Sellised medalijutud. Nii tore, kui lapsed vahepeal medaleid saavad. See toob jälle meelde, et jalgpall on tore :) Mul on jube hea meel, et nad on leidnud tee jalgpalli juurde. Mitte ainult medalite pärast muidugi. Ikka selle liikumise, koordinatsiooni, meeskonnatöö, pingetaluvuse ja muude tähtsate asjade pärast. See annab nii palju juurde nende kasvamisele ja arenemisele. Mitte ainult Seebule. Ikka Robinile ka. Ja nad on tänu jalgpallile veel lähedasemad, sest neil on alati, millest rääkida ja mida koos teha - JALGPALL!!!!

Järgmiste medaliteni! :) 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar