teisipäev, 10. november 2015

Heategevusprojekt "Jõulud haiglas"

Naerata Ometi MTÜ korraldab sedapuhku juba seitsmendat aastat projekti “Jõulud haiglas“, mille raames viiakse koostöös heade partnerite ja toetajatega jõulurõõmu jõulud haiglas veetvatele lastele.

Projekti eesmärgiks on viia jõulude ajal haiglas viibivatele lastele jõulukingitused ning korraldada meeldejääv päev.  Selle projekti raames kutsub Laura üles lastele mänguasju meisterdama. Mina osalesin eelmine aasta ja osalen ka sel aastal. 

Minu mänguasjad on valminud kõik Mari-Liis Lille raamatu "Võluväega mänguasjad" õpetuste järgi ehk siis amigurumi tehnikat kasutades. Mari-Liisil on väga mõnusad ja kegesti jälgitavad õpetused, nende järgi heegeldades saab vist igaüks oma kanni valmis, sest raamatus on lihtsamaid ja keerulisemaid mänguasju. Iga mänguasi saab muidugi minu näo endale juurde - ma ei oska kuidagi üksühele teha :) Loomad on kõik umbes 30cm suurused, heegeldatud ainult ja ainult 100% puuvillastest lõngadest ja täidiseks naturaalne lambavill. 


See on teraapia mulle endale ka. Ja no need pikad ja pimedad sügisõhtud.... Mida muud tarka ikka teha, kui lastega lauamänge mängida või heegeldada. Heateo eesmärgil. 

Kui Sa oskad ja Sul on aega, aita ka. Iga mänguasi on kellelegi rõõmuks :) Kogu üritus toimub läbi Laura, kontakteeru ja saa osa. Sellest head tegevast projektist.

Mul järgmine loom juba valmimas :)   



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar