pühapäev, 29. november 2015

Reval Cup 2015

2006 aastal sündinud Raplamaa Jalgpallikooli kasvandikud käisid kahepäevasel turniiril Tallinnas Männiku kuppelhallis Reval CUPil. 

Meie poiste jaoks oli see üle pika aja (kolm kuud tuli vahe) üks ühistegemine. Eriliseks tegi selle veel see, et 2006 poisid said sellest hooajast endale uue treeneri -Taavi Ausi. See oligi nüüd nende esimene kohtumine :) Tuliselt kohe. Polnud isegi veel trenni koos teinud. 

Poisid olid tublid. Alistasid esimesel päeval FC Infoneti 4:2 ja FC Levadia 9:3. Martin Reimi Jalgpallikoolile pidime alla vanduma 6:2. Süüdistada võib väsimust ja kõike muud, kuid fakt oli selline, et pähe nad said. Teisel päeval oli poolfinaal Nõmme Kalju FC-ga ja saime 8:0 kaotuse. See oli valus, kõigile. Nii olime finaalmängust väljas ja saime mängida veel vaid kolmanda - neljanda koha mängu, kus saatus tõi meile vastaseks uuesti  Martin Reimi Jalgpallikooli....

Ega me keegi eriti ei uskunud, et võiksime medali saada, sest eelmisel päeval saadud saun oli ju värskelt meeles, kuid poisid suutsid üllatada ja mängisid 2:2 viigi välja. Väravavahi emale tõeline katsumus, sest edasi tuli ju penaltiseeria. Oi, kuidas ma ei suutnud seda vaadata, mu pulss oli vist 150 :) Aga meie poiste närvid võitsid ja nii saidki nad  kaela pronksised medalid. 


Raskelt tulnud medal - seda suurem on rõõm! 

Loodetavasti tuleb turniire palju, poisid harjuvad jälle kokku mängima ja õpivad üksteist usaldama. Kui nad juba ilma trennita nii tublid on, mis siis veel sellest rääkida, kui nad kõik koos trenni saaksid teha. Materjali on - tuleb osata see nüüd ära lihvida. Soovime selleks Taavile palju jõudu ja tarkust!

Uhke tunne on :) 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar