pühapäev, 24. aprill 2016

Harju Spring Cup 2016

Nädalavahetus oli täis põnevat jalgpalli.
Sebastianil oli kahepäevane turniir Saku kunstmurustaadionil ehk Harju Spring CUP 2016. Raplamaa Jalgpallikool osales kahe meeskonnaga ja meeskonnad olid treeneri poolt moodustatud rohkem ja vähem treeninud poistest ehk siis RJK Kollased ja RJK Sinised. Sebastian oli kollases meeskonnas väravaht.

Mängud olid väga põnevad. Esimene kohtumine toimus Soome satsi KyIF sinistega, keda võideti veendvalt 4:0. Teine mäng oli FC Levadiaga, kelle võitsime samuti 4:0. Kolmas mäng oli natukene raskem, sest meekonnast kaks poissi läksid vahepeal korvallivõistlustele ja seega pidime ilma ühegi vahetuseta hakkama saama. Õnnestus 1:1 viik teha Harju JK Laagriga. Neljas mäng oli väga raske vastane Harju Akadeemia, kes oli ühtlasi ka turniiri favoriit. Lõpptulemus Akadeemiaga jäi 1:1 viik. Sellega olid poisid kindlustanud koha poolfinaalis, kus vastaseks oli Harju JK Saue, kellel tehti 5:0 säru ja oligi koht finaalis olemas.

Finaalmäng toimus vihma- ja lumesajus Harju Akadeemiaga, kust poisid võitlesid välja 1:0 võidu. Mäng oli väga raske ja üsnagi meie värava all, kuid kõik andsid endast maksimumi ja nii saadigi kirja turniiri võit. Sebastian tegi neli väga head tõrjet, mis päästsid olukorrad.

Foto autor Lauri Oolma


Meeskonnas mängisid Robert Heinrich Oolma, Andrus Kapsi, Hugo Miljand, Morris Tobi, Janre Jõgi, Aleks Runnel, Janar Loorents, Andreas Post ja meie Sebastian. Meie Robert valiti ka kogu turniiri parimaks mängijaks ja ta oli selle sajaga ära teeninud, sest kui suurepärane kaitsetöö lõppeb otsustava väravaga, siis polegi midagi muud öelda, kui suurepärane, Robert!

Ilma suhtes üks hullemaid fännikogemusi. Foto autor Lauri Oolma

Palju õnne meeskonnale ja treeneritele! Ja kiitused kõikidele lapsevanematele, kes selles vihmas, rahes ja lumes platsi ääres kaasa elasid. Uh, milline ilm.....





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar