pühapäev, 12. märts 2017

Pühajärve SPA ja Tartu Tammeka Junior CUP 2017

Milline reede ja milline laupäev!

Meil juhtus kogemata niimoodi, et reedel oli vaja sõita Tartusse Anne juurde ja laupäeval oli vaja sõita Tartusse Sebastianiga võistlustele. Me pidasime Arvoga aru ja arutasime välja, et sõidame kolmekesi koos Tartusse, veedame laupäeva öö Pühajärve SPAs ja pühapäeval käime Tartus turniiril. Rahaliselt polnud väga vahet, aga aja kokkuhoid ja autojuhi säästmine olid märkimisväärsed. Lisaboonus oli lapse üüratu rõõm Pühajärve külastamise näol :)

Meie reisimine algas juba hommikul vara, kui sõitsime Märjamaalt Tallinnasse, sest meil oli vaja üks asi korda ajada. Tallinnast sõitsime Tarusse, kus kohtusime Annega. Anne juurest sõitsime Pühajärve SPAsse, kus me oleme tegelikult varemgi käinud. 

Meile meeldib see SPA. See on selline väiksem ja rahulikum, ilusa ümbrusega ja hästi organiseeritud valgustustega. Me võtsime õhtusöögiga paketi, sest millekski enamaks meil poleks naguniigi aega olnud. Kuna õhtusöögini oli parasjagu aega, siis Arvo läks Sebastianiga ujuma ja minu saatsid nad jõusaali velotrenažööriga sõitma. Ma olin väga häiritud ja väntasin oma häirituse sinna masina sisse. Ma ei mäleta, millal ma tegin viimati niimoodi trenni, et mu keskmine pulsinäit oli 170.... Igatahes kohtusime uuesti hotellitoas ja läksime pubisse sööma. 

Pubi oli läbi teinud uuenduskuuri ja sealjuures oli panustatud ka menüüsse. Ma muidugi ei saa jätta mainimata, et uhkete toidunimede taga olid ikkagi suhteliselt "pubilikud" praed  - palju kartulit, kastet ja üksluised kurgi, tomati, paprika, hiinakapsa salat. Sebastian oli muidugi õnnes oma friikartulite ja viinerite üle, aga mina näiteks enda praadi küll ära süüa ei jaksanud, seda kõike oli ilmselgelt liiga palju. Mul pidi ju jääma natukene ruumi magustoidu jaoks ka... Magustoit oli väga maitsev, selline restoranivääriline. Praele tegi iga kell ära. 

Aknalaua muster, väga äge
Sebastiani igav praad :)
"Pähklimarinaadis sea sisefilee vardad"
"Sea kaelakarbonaad pohlamarinaadis"
"Šokolaadi fondant vaniljejäätise ja marjakstmega"

Tornikohvikus käisime ka ja kell 22.30 magasime kõik juba magusat und, sest päev oli pikk ja pingeline. Hommikul kell seitse sõime juba hommikusööki ja 8.30 olime Tartus Sepa staadionil  Tartu Tammeka Junior CUP-il vägitegusid tegemas. Turniiri formaat oli, et kõik mängivad kõigiga läbi ja tulemuste pealt selgub paremusjärjestus. Meie grupis mängisid Raplamaa JK, Rakvere JK Tarvas, FC Santos, FC Ülenurme, JK Vaprus ja JK Tammeka valge. Mäng oli ühe poolajaga, mänguaeg 18 minutit. Suluseisuga. Turniir toimus õues. 

Esimene mäng oli FC Ülenurmega, mis jäi 0:0 viiki. Meil oli väga palju võimalusi väravat lüüa, aga millegi pärast poisid väravat ära reliseerida ei suutnud. Teine mäng oli JK Vaprusega (Pärnu), kus meie poiste ülekaal oli lausa šokeeriv :) Mäng lõppes seisuga 6:0. Kolmas mäng oli FC Santosega, mis oli tasavägine, kuid meie poisid suutsid ühe värava siiski ära lüüa ja lõppskoor oli 1:0 meie kasuks. Neljas mäng oli Rakvere JK Tarvasega, mis lõppes seisuga 2:0 meie kasuks. Viimane mäng oli JK Tammeka valgega, mille meie poisid võitsid 2:0. Mänguseise vaadates on näha, et Sebastianile ei löödud ühtegi väravat, aga see ei ole seotud sellega, et Sebastian oleks saanud teha väga häid tõrjeid. Vastane ei saanud hoopis meie kastigi... Nii igavat turniiri pole küll juba sada aastat näinud :)))) Sebastian ütles muidugi, et talle sobis, aga tegelikult oleks ikka natukene enamat oodanud. Näiteks Tammekaga mängus tegi Sebastian oma kastis kätekõverdusi :)))))) Noh, et natukenegi sporti teha.... Kuigi tegelikult võib kohtunik sellise teo eest kollase kaardi anda - see läheb vastase mõnitamise alla. 

Igatahes said poisid ilusa I koha ja kuldsed medalid :)


Võidukas meeskonnas mängisid Gregor Käsper, Andreas Post, Markkus Maimets, Fridepert Võrk, Jako Puusepp, Robert Heinrich Oolma, Hugo Miljand, Paul Mihkel Maasalu, Rendo Roots (2007), Janar Loorents ja Sebastian Erik Luhtaru. Juhendajaks treener Taavi Aus. 

Küll oli hea koju jõuda.... Need olid küll kaks väga pikka ja sündmusi täis päeva. Aga kõik, mis vaja, sai tehtud :) Arvo ütles eile, et tal on igasugusest reisimisest kõriauguni (tal on praegu seoses tööga ka vaja väga palju sõita argipäevadel), aga täna ta asub jälle teele... 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar