teisipäev, 20. märts 2018

Sebastiani sünnipäev

Kõige alustuseks tuleb tunnistada ausalt, et Sebastian on teinud oma sünnipäevast riikliku püha ehk siis olenemata nädalapäevast ta sel päeval kooli minema ei pea :) No olgu siis nii - see ju siiski ainult ühe korra aastas. 

Laulsime Robiniga Seebule hommikul ja ta arvas, et see oli üks õige kole viisijupp :D Aga me ei lasknud ennast sellest heidutada, sest me ju teame, kuidas ta suhtub lauludesse, mis ei ole just mingid ilged meremehe laulud. Röökides. Korraliku emana hakkasin hoopis magusapõlgurile vahvleid küpsetama (valikus olid kaneelirullid ja vahvlid, ta valis aeganõudvama variandi), sest mul oli vaja ju kuhugi sisse tema sünnipäevaküünlad panna, et ta saaks endale ikka midagi head ka soovida. Uskuge mind - vahvlid ei ole kergeim variant tordiküünalde jaoks, aga emadele ei ole  midagi võimatut. 


Ja kui Su sünnipäev on juba alanud lauluga ja edenenud vahvlitega, siis on loogiline jätk, et tehakse midagi toredat ning me olime Robiniga juba ammu kokku leppinud, et läheme kõik koos bowlingut mängima. Me ei ole seda juba kaks aastat teinud ja näiteks minu esimene kuul läks otse renni, aga see, et ma sain pähe, ei loe midagi. Oluline on, et sünnipäevalapsel oli tore ja Robinile ta ikkagi mingisugust konkurentsi pakkus. Ma olen lihtsalt koba :) Tegime kaks mängu, ühe korra ta jäi kolmandaks ja teisel korral sai auväärse teise koha. Peale Bowlingut läksime Ruut 66 sööma.... Oha jah...ei ole see koht minu jaoks, aga lõhesupp on neil täiesti söödav. Sebastian sõi muidugi liha ja friikartuleid, sest mis võiks sünnipäeval veel paremini maitseda? 

KOHUTAVsöök :))))))
Sebastian ütles, et tal oli tore päev ja see on igaljuhul parem, kui tavaline teisipäev :) Kui ainult see aeg nii kohutavalt kiiresti ei läheks... Huvitav oma laste arengut jälgida ja nende tegemistele kaasa elada, aga on hirmutav mõelda, et Robin saab järgmine kuu täisealiseks ja Sebastian on ka juba 12aastane! Suur poiss! Samas on ta ikkagi täiesti laps alles. Robin selles vanuses oli hoopis teistsugune, puberteet hiilis ligi jne. Sebastian aga on alles täiesti avatud ja rõõmus laps (kui just kooli ei pea minema). 

Kevade algus on minu jaoks sellest ajast saadik, kui Seebu meie juurde tuli, saanud hoopis teise tähenduse :) Ei loe ka see, et öösel oli lumi maha sadanud... 20. märts on ikkagi üks erakordselt vahva päev :)


4 kommentaari: