pühapäev, 8. aprill 2018

Saku Spring CUP 2018

Raplamaa Jalgpallikooli 2006/2007 aasta poisid käisid kahe meeskonnaga Spring CUPil. Sebastian oli RJK I meeskonnas, kus mängisid veel Aleks Runnel, Andres Post, Andrus Kapsi, Fridebert Võrk, Hugo Miljan, Jako Puusepp, Janar Loorents, Kaspar Koit, Morris Tobi, Renar Asi ja Rendo Roots. Treener Siim-Sten Palm. 

Vastasteks olid JK Volta, FC Tiigrid, EPS Valkoinen (Soome), Laagri HK/HMJK ja JK Tabasalu tüdrukud. Mänguaeg 2x20 minutit, suluseisuga. 

Esimene mäng Voltaga meie kasuks 2:0. Teine mäng Tabasalu tüdrukutega (2003/2004), kes olid meie poisest kasvust ikka tublisti ees tasavägine 2:2 viik. Ma ei saa üldse aru, kuidas said 2003 aastal sündinud tüdrukud olla samal turniiril 2006 aasta poistega? 

Kolmas mäng oli EPS Valkoineniga ja lõppes 2:1 meie kasuks. Neljas mäng FC Tiigrid, keda me oleme siiani elus vaid korra võitnud lõppes seisuga 2:1 meie kasuks. Neljas mäng Laagriga ja sealt kindel võit 4:1. Seega olid poisid peale alagrupi mänge I kohal. 

Vaadake seda kasvuvahet... 

Finaalis kohtusid poisid II alagrupi võitajaga FC Espoo Mustaga, kellele alagrupis oli löödud vaid üks värav ja kes ise olid kõmmutanud 39 väravat. Mäng oli väga raske. Meie kaitseliin pidi ikka hullult tööd tegema ja ma ei tea, kui palju tõrjeid tegi Sebastian. Väga palju! Kui lõpuvile kõlas, oli seis 0:0, mis tähendas seda, et turniiri võitjad otsustati penaltitega. Kahjuks oli meie poistel vähem õnne ja pidime leppima kaotusega. 



Sebastian valiti Spring CUPi parimaks väravavahiks :), mis leevendas tublisti kaotusvalu. Eks see hõbemedali saamine ongi üks valus saamine. Pronks on ju võidetud, aga hõbe kaotatud. Mina muidugi arvan, et nutta pole midagi, sest poisid ja treener tegid väga head mängu ning olid igati väärt neid hõbedasi medaleid! 

Ma ei mäletagi, millal viimati nii pingelised võistlused olid. Mängud olid väga rasked ja seisud olid koguaeg tasavägised. Mul on nii raske selliseid mänge vaadata, aga selleks korraks kõik õnnelikult lõppenud.

Kiitused poistele ja treenerile! 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar