esmaspäev, 17. märts 2014

Keila CUP ja Võru Heliose CUP

Meie väikestel jalgpalluritel on väga aktiivne treener Kaido Mägi, kes on registreerinud 2006 aastal sündinud poisse igale poole erinevatele jalgpalliturniiridele. Kaugemale ja lähemale, kergematele ja raskematele. Poisid on saanud selle talveperioodi jooksul väga paljude erinevate vastastega rinda pista ja mis vast kõige tähtsam - väga palju erinevaid kogemusi juurde. 

Ei ole ka vähemtähtis saavutatud edu.

01. veebruaril oli poistel tugevatasemeline turniir Keilas. Vastasteks olid Lasnamäe Ajax, Nõmme United, Tabasalu Sinine ja Keila Jalgpallikool, keda võideti vastavalt 5:1, 2:1, 3:0 ja 7:0 ning alagrupi võit oligi käes. Poolfinaalis kohtuti Martin Reimi Jalgpallikooliga ja peale tasavägist mängu jäädi viiki 2:2. Penaltiseerias saabus poolfinaali võit 4:2 ning ees ootas finaal Infonetiga. Paraku pidid poisid Infonetile alla vanduma 4:0 ja kaela saadi hõbedased medalid. Super tublid poisid! Raplamaa Jalgpallikooli kasvandik Andrus Kapsi sai parima mängija tiitli ka. 

Meie suurepärane tipurünne Kapsi
Peaks justkui ühe aastakäigu lapsed olema :)

15. märts toimus Võrus Heliose CUP. Kutsutud mängijatest ainult üks ei tulnud kohale, sest läks perega reisile, kuid ülejäänud poisid ja nende vaprad vanemad võtsid nii pika sõidu ette küll. Turniir oli kahes alagrupis ja peaks ütlema, et tase oli küllaltki kõrge. Poisid pidid kõvasti vaeva nägema, et edu saavutada. Vastasteks olid seekord Tartu Tammeka, Otepää, FC Elva ja Võru Helios, tulemused olid vastavalt 2:1 võit, 2:1 võit, 0:0 viik, 1:0 võit. Alagrupis jäädi väravate vahega 1 väravaga FC Elvale alla ja nii tuli poolfinaalis teise alagrupi võitjaga mängida, mis lõppes seisuga 2:2. Penaltiseerias poistel seekord õnne polnud ja nii tuli edasi mängida neljanda-kolmanda koha mängus. Mäng toimus Suure-Jaaniga, mis võideti kindlalt ja tugevalt 4:1. Ja olidki jälle medalid kaelas - seekord siis pronksid :) Andrus Kapsi valiti Raplamaa Jalgpallikooli tublimaiks mängijaks.  Väga tublid poisid ja nende aktiivne treener Kaido, kes on viitsinud ja tahtnud poistega nii palju asju ette võtta.

Sõrmed...


Uuel nädalal jätkame jalgpalliselt. Nädalavahetusel, 22. märtsil, toimub Saalikarikas 2006 Kohilas. Kaido ütles, et peale seda võtame natuke rahulikumalt. Elame näeme :)

Sebastianile on kogu see jalgpallivärk väga hästi mõjunud. Ta suudab istuda tiimikaaslaste kõrval, vastab mõningatele küsimustele, teeb kehamängu. Läbi väga suure eneseületuse suutis ta isegi kohtunikuga kätt suruda medalit saades. See käesurmine oli muidugi lühem kui 1 sekund, kuid siiski midagigi. Mul on nii hea meel, et Robin Seebu jalgpallipisikuga nakatas - see oli parim, mis juhtuda võis.

Loodetavasti jätkavad Raplamaa Jalgpallikooli kasvandikud eduhoos. Kõige suuremad fännid ehk lapsevanemad on igatahes alati valmis :) 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar