teisipäev, 13. detsember 2011

Scottish straight

Ega ma pikalt räägi. Õde Liisu võttis endale kassi, õigemini ostis kassi. Kõlab napakalt:D Kassiost ma mõtlen. Aga tegelikult pole point selles, kuidas see mulle kõlab. Absoluutselt kõige tähtsam on see, et  nii kohutavalt jubedalt armas on. Sebastian ütles, et miks need naised alati nii hulluks peavad minema, kui nad kassipoegi või tittesid näevad. Ega ta väga valesti midagi ei öelnudki.


Tema on Marta. Väga verivärske loom siin ilmas ja kuna ta alles nii värske on, siis ta on väga pehme ja mänguhimuline. Nii himulin, et Robin ei jõudnud ära põlastada meie 10aastast kassi, kes üldse ei viitsi mängida. Sebastian seevastu arvas, et jube elukas:D Temal on alati isevärki arvamus ja ta ei karda seda ka välja öelda ei meile ega Liisule. Liisu õnneks teab ja tunneb Seebut hästi, seega ei tee mingit numbrit tema avameelsusest.


 Aga kassipoeg on aus, seda kindlasti. Olgu see Sebastiani arvamus, milline tahes.

4 kommentaari:

  1. No on veel inimesi, kes Sebastiani arvamusega ühinevad. Minu mees näiteks:) Ega ma ise pole ka suur kassiarmastaja, aga seda rohkem teoorias. Reaalselt nendega kokku puutudes sulan alati...

    Kristine

    VastaKustuta
  2. Mina olen kassiarmastaja nii kaua, kuni nad normaalselt käituvad. St ei kaka naabrinaise ukse taha või ei maga salaja lapse padja peal või ei pese ennast äsjapuhastatud aknalaual. Ja noh, igatahes, kui mul on valida kassi või koera või, hoidku jumal, tuhkru vahel, siis jääb kass.

    Sebastian lihtsalt kardab... Kassipoega:) ja koeri ja hobuseid ja deegusid ja merisigasid ja rotte ja hamstreid ja:D Üldiselt kõiki loomi, kes ei ole tuttavad.

    VastaKustuta
  3. Ma olen koerainimene. Aga kassipoegasid nähes sulan alati. Ainult endale ei taha - siis tuleb kohe ninna see kassiliivakasti lõhn (et mitte öelda hais) ja silme ette karvu täis diivan. Koera tahaks. Aga siis peaks jalutaja ka olema (või vähemalt keegi, kes samal ajal poissi vaatab kui mina koeraga jalutan). Seega - olen virtuaalne loomaarmastaja :D Aga kass on äge!

    VastaKustuta
  4. No Kadri, sa ei kujuta ette, kui mitu korda ma olen lubanud oma musta kassi ära blondeerida või raseerida:D Kuid pimedas jalutajat minust ei saa....

    VastaKustuta