teisipäev, 14. veebruar 2012

Sõprus

Minu kõige suurem ja olulisem sõber siin elus on Arvo. Ma poleks iial uskunud, et ma olen võimeline kedagi nii palju armastama ja austama. Vahest ma mõtlen, et mu enda huvides oleks, kui ma teda natuke vähem armastaks, sest siis ma ju ei tahaks nii väga temaga koguaeg koos ka olla. Aga ikkagi armastan. Tema on see, kellega ma saan rääkida kõigest. Kõik oma rõõmud, hirmud, kahtlused, kõhklused, arvamused, hinnangud...kõik võin ma talle ette laduda ja ta kuulab mind alati. No muidugi sellisel juhul, kui just parasjagu telekas ei mängi:D Meil on alati hea koos olla. Nii mures kui rõõmus. Me kakleme tavaliselt pisiasjade pärast või mingisuguste selliste asjade pärast, mis on kellegi teise mured. Me võime minna täiesti riidu lauamängu mängides ja kolm päeva vaikida üksteise suhtes, kuid me ei kakle kunagi siis, kui meil on mõni raskus teel, näiteks majanduslik. Me suudame aktsepteerida üksteise eriarvamusi ja veidrusi. Ega see kergelt pole tulnud, selleks on vaja läinud kõiki neid aastaid, mis me koos oleme olnud. Mõnikord me lõõbime, et me oleme mõlemad peast nii soojad, et selle pärast me nii hästi kokku sobimegi. Tegelikult arvan mina, et me suudame üksteisega olla koos ja teineteist siiralt armastada selle pärast, et me ei kasuta teineteist ära. Me töötame, liigume, elame ja oleme ühiste eesmärkide nimel. Ma olen iga päev tänulik talle selle eest, et meie elu on just nii ilus nagu see on ja uskuge mind, ma ei pea silmas materiaalset heaolu.


Sõprus on ilus, aga see on ilus just nii kaua, kuni kumbki osapool ei kasuta teist ära. Sõbrad tulevad ja lähevad ning sinna ei saa midagi parata. Kellestki kasvad välja, keegi kasvab sinust välja. Mõne inimese puhul jääb maha suuremat sorti hingevalu ja küsimus, et kas siis selleks sul mind vaja oligi? Inimestes on nii palju õelust ja kadedust, nii palju on tagaselja kirumist ja mittemõistmist, et mõnikord ma ütlen meelehärmiga, et ma tahaksin elada Võru metsades täielikus eraldatuses, kuid tegelikult on nii, et sõpru on vaja. Inimese elus peab olema neid inimesi, kellega saab koos olla rõõmus ja mures. Meie elus on need inimesed olemas. Neid ei ole palju, kuid seda kallimad ja hinnalisemad need inimesed meile on.

Me soovime teile kõigile, kes te meil virtuaalselt külas käite HEAD SÕBRAPÄEVA! Ja näidake oma sõpradele ülejäänud aasta ka välja, et te olete olemas:)

Aga Sulle, kall  väikene lauluke .  Sina oled meie sõber ja muu ei ole oluline;) Ja ära põe - see on ainult sõbrapäev. Kui kokku saame, on kõik päevad nagu sõbrapäevad....


4 kommentaari: