pühapäev, 23. veebruar 2014

Miks temal on, aga minul pole?!

Loomulikult ei saa kududa sõrmikuid ainult ühele lapsele. Nagu ei saanud kududa mütsi ühele lapsele. Sest ilmajääja hakkab kohe protesteerima. 
Nii saigi Sebastian enda ilusa oranži mütsi juurde sõrmikud ka. Ma olen armunud Supremo lõnga, päriselt ka. Hästi ilus ühtlane koepind jääb ja asjad on väga pehmed.  Lõng on 100% meriinovill, seega ka täiesti lapsesõbralik. Eriti sellise lapse, kellel on atoopiline dermatiit :) Vardad olid nr 2 ja algselt lõin üles 40 silma. Sõrmede kudumisel kasutasin sama skeemi, mis Robini sõrmikutelgi kasutusel oli. 

Sõrmikud tulid mütsiga sarnaselt palmikutega. 

No ja... Et mul poleks igav ja kuna mulle tõesti väga meeldib kududa ja kuna mul juhtumisi oli kodus olemas kolme erinevat tooni Alpaka lõnga ja kuna mu sõrmed koguaeg külmetavad, kudusin endale ka sõrmikud. Nüüd pidi natuke rohkem silmuseid algselt looma (48), sest lõng oli peenike ja vardad ka ainult nr 2.  Sebastiani sõrmikud tulid minu meelest ilusamad, aga need käravad ka. Eks teine kord teen paremad. 
Alpaka, nr 2 vardad ja naiste sõrmik

Täna ma ei koo midagi. Mul on hoopis teist laadi tegevus käsil. Ise ka ei tea, miks ma jälle ärkasin üles ja tundsin, et pean seda tegema. Nii lihtsalt juhtus...

Ja kuduge lastele sõrmikuid :) On hoopis erlisemad, kui Leedu turu koguperesõrmikud :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar