pühapäev, 12. oktoober 2014

Hüpassaare matkarada

Käisime eile Soomaal, sügisvärvides raba ja laukaid imetlemas. On uskumatu, millistes toonides on sügisene raba - värvid ulatuvad helerohelisest roosani välja ja silmailu peaks jaguma kõigile, kes vähegi näha oskavad. Rada ise oli hästi kerge. Pikkust vaid 5 kilomeetrit ja enamus sellest laudtee. Metsavahel olevale laudteele oli ka võrk peale pandud, et libe poleks. Seekord käisime koos Aivariga ja Robin kahjuks pidi oma 39 kraadise palavikuga kodus olema. 


Meessoost isikud maitsesid laukavett, pidavat olema natuke kasemahla maitsega. Ilm oli ilus, natuke tuuline ainult, kuid ei midagi hullu. Piknik oli maitsev :) Ja isegi ühte arglikku lammast sai katsuda - selle üle oli Sebastianil eriti hea meel. 

Rohkem ei julge midagi öelda.

Kui teile meeldivad sügisvärvid ja kui teile meeldib seda fotosilmaga püüda, on raba praegu just õige koht, kuhu minna. Ma ei hakka ütlema, et just praegu uurib Arvo erinevaid matkaradasid :D No ei ole veel isu täis... Ainult poisid on nüüdseks mõlemad haiged, Robin väga ja Sebastian natuke. Sügisrõõmud...


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar