pühapäev, 19. veebruar 2017

Raplamaa Saalikarikas 2017

Raplamaa Jakpallikool korraldab juba mitmendat aastat järjest iga jaanuar-veebruar jagpalliturniiri Saalikarikas. Ka 2006 aasta poistel toimusid täna Saalikarika raames tulised mängud. Raplamaa JK oli väljas kahe meeskonnaga ja Sebastian oli meeskonnas, kus mängisid Andrus Kapsi, Aleks Runnel, Robert-Heinrich Oolma, Janar Loorents, Morris Tobi, Hugo Miljand, Andres Post ja Janre Jõgi. Treener ja juhendaja Taavi Aus. Mänguaeg 13 minutit. 

Esimene mäng oli poistel FC Flora Valgetega. Kuna mind ei olnud kohal, siis ma ei oska muud midagi öelda, ku iet: "APPI!!!". Raplamaa poisid said 6:2. Sebastian ütles, et see mäng läks untsu selle pärast, et see oli päeva esimene mäng ja meie poisid ei saanud veel hoogu sisse. Tegelikkus on aga kindlasti ka see, et Flora poisid on oma arengus meist ette trüginud... 

Teine mäng oli Rakvere JK Tarvas II-ga, kus meie poisid said võidu 1:0. See võit ei tulnud kergelt, mängu ainsa värava lõi Morris. 

Kolmas mäng oli Keila JK-ga ja seis jäi viigiline 2:2. Meie väravad kõmmutasid Kapsi ja Post (pean uskuma Sebastianit :) ).

Alagrupi viimane mäng oli Paide Linnameeskonnaga, kus seis jäi meie kasuks 13:0. Sellised on väga kurvad mängud, isegi, kui meie juhime. Mul emana on lihtsalt vastasmeeskonna poistest nii kahju, et tahaks neid kuidagi kohe lohutada, sest nad on ju ka lihtsalt väikesed poisid, kes tahaksid lõbusat jalgpalli mängida, aga no mis Sa mängid, kui vastane lööb igal mänguminutil Sulle värava... Meie poisid muidugi väga tublid! 


Poisid said alagrupis II koha ja läksid poolfinaalis kokku FC Flora Valge II-ga, kus viimased kuus sekundit ennem mängu lõppu lõid florakad meile värava ja meie poiste finaalikoht oli läinud.... Edasi tuli mängida III-IV koha peale, kus meie vastasteks olid Saaremaa JK Aameraasi poisid ja mäng lõppes 5:2 meie poiste võiduga.


Nii saidki poisid pronksised medalid kaela. Turniiri parimaks mängijaks valiti seekord meie Aleks. 

Raskelt tulevad need medalid... Üle kivide ja kändude. Aga praegu veel tulevad, see hoiab motsivatsiooni üleval. Sebastianil oli väga hea meel, et ta hommikuse palaviku maha surus ja ikkagi võistlema läks. Nii et - kui teie lapsed haigeks jäävad, võite meid peajagu lühemaks teha... Kahjuks. 

Aitäh treenerile tehtud töö eest ja poistele palju õnne!  





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar