kolmapäev, 21. detsember 2011

Mõned jõulukaardid

Poes müüakse nii palju ilusaid postkaarte. Üks on kirevam kui teine ja nii ilusad joonistused on kaartidel peal, et raske on valida.  Osadel kaartidel on luuletusedki peal/sees ja saad valida just vajadusest lähtuva kaardi.  Ainus vaev on nimi sisse kirjutada. Njaa... Mina aga ei osta poest. Miks? Muidugi võiks osta, kasvõi selle pärastki, et aega kokku hoida, kuid miks ma siis ikkagi ei osta? Koosolemise ja - tegutsemise pärast. Mulle nii meeldib, kui poisid tassivad kõik meisterdamise asjad sahtlitest välja ja hakkavad mõtlema. 


Arumaeimõista, miks nad alati millegi meisterdamise eesmärgil põrandale istuvad, kuid igatahes on see üks võimalus näha mittekaklevaid lapsi:D Minule meeldib muidugi see ka, et suurem aitab väiksemat ehk siis - kuidas see vendlus siis ikka tekib? Koostegutsedes. Kui on ühine eesmärk, siis on kergem olla üksteise lähedal ja seda sõna kõige otsesemas mõttes. Sel aastal teatas Sebastian, et kui me üldse mingeid jõulukaarte teeme, siis mitte joonistades, vaid ikka meisterdades. Minul pole selliste mõtteavalduste vastu muidugi midagi:)


Igatahes - need, kes te kaardid saate - ärge siis pahandage mõne üleliigse liimipleki pärast:) Need väikesed ja suured ja veel suuremad käed andsid endast parima:) Isetegemise rõõmust ja koosolemise vajadusest.

5 kommentaari:

  1. Oh sa raks kui ägedad! :P Ja ma vist leidsin enda oma ka, kui see mina õige Kadri olen :P Ma nüüd tean, kuidas järgmine aasta kaardid teen - lasen poisil paberitega põrandale istuda ;) Need kaks parempoolset joonistust on suisa kunstniku käe poolt tehtud - mina küll nii ilusti joonistada ei oska...

    VastaKustuta
  2. Mina ei tea, miks mu lapsed kõiki asju põrandal teevad:D Mine tea, ehk sobib sinu poiskalegi.

    Ja nende joonistuste kohta nii palju, et meie Robiniga ei suutnud ikka vastu panna. Pidime nats joonistama ka, kuigi käsk oli meisterdada:)

    PS. Ei piilu kaardi sisse!

    VastaKustuta
  3. Enam ei pea piiluma. Saan täitsa avalikult vaadata. Ja see oligi mulle! Nii äge pöörlev lumememm (mul poisile see hirmsasti meeldib) ja liimiplekke ei näe ma küll kuskil! ;)

    VastaKustuta
  4. Väga lahedad kaardid :)mul oli ka mõte, et teeks ise, et Sebastian juba piisavalt suur ja Nathaniel´ile meeldib ka sirgeldada ehk aitavad mind...aga ei...Sebsul muud huvid, tema paberit ja veel vähem pliiatsit kätte ei võta...loodetavasti järgmine aasta :D
    Ilusat aastavahetust :)
    Gerli

    VastaKustuta
  5. Aitäh, aitäh, aitäh! Ma võin oma postiaadressi saata sulle igaksjuhuks:D Noh, kui sa tahad mulle kaarti saata uuel aastal:D

    VastaKustuta