teisipäev, 21. veebruar 2012

Origami

Mul ei ole oma üleliigse vaba ajaga mitte midagi peale hakata. Ausõna ei ole. Selle pärast ma voltisin 1478 moodulit.


Üks jupp on volditud 5 X 3,6cm suurusest paberitükist. Üldiselt ma kergelt alla ei anna, aga vahepeal oli mul küll selline tunne, et need tükikesed jäävad minust tegemata, sest kui ikka ausalt rääkida, siis vaba aega peaaegu ei olegi. Kõik vaba aeg kulub ülikoolile või tööle või lastele või kodule. Mees saab ka oma osa ajast, olenemata sellest, millises riigis ta viibib. Seetõttu peab kannatama minu kinnisideede all uni, kuna ma olen jonnakas ja seda heas mõttes. 


Õpetus on pärit ühest vene blogist. Kõige tüütum töö on nende juppide voltimine. Kokkupanek on juba köki-möki, sest ma ei hakka teile kõva häälega ütlema, et ma  panin tiibu kokku kolm korda:D ja ega ma pole ikka veel päris kindel, et need täiesti õigesti tehtud on, sest minu vene keele oskus on alla igasugust arvestust. Peale kolmandat katsetust ma siiski olen rahul ja julgen teile ka näidata. 
Igatahes, kui teil on igav ja teil ei ole mitte midagi oma vaba ajaga peale hakata, siis soovitan soojalt voltima asuda, sest lõpptulemus on seda väärt.

3 kommentaari:

  1. Ma juba ootasingi, et millal midagi uut sinult tuleb :) Ja sa oled segane! Uneajast on parematki teha kui voltida :D Aga luik on armas!

    VastaKustuta
  2. Tule taevas appi!!! See nõuab juba üliinimlikku pühendumist!!!
    Olen sõnatu...

    Kristine

    VastaKustuta
  3. Heh... Ma räägingi ju koguaeg, et ma olen peast soe:D

    VastaKustuta