neljapäev, 23. aprill 2015

Inglid

Mul oli põhjust õmmelda kaks inglit. Üsna sarnased, ometigi erinevad. 

Üks ingel rändas Tartusse, sest seal on üks naine, kes vajab seda praegu rohkem kui varem. Ma elan väga kaasa katkistele hingedele ja mul on kahju, et ma ei saa teha midagi enamat. Aga ingel on südamest ja mõeldes just talle. 


Teine ingel läks valvama ühte lapsekest. Väikest ja õrna, kes on pidanud oma elus nägema rohkem halba kui üks laps iial peaks nägema ja kogema. Ma ei tea, miks osad lapsed sünnivad sinna, kus neil ei ole hea. Ma tõesti ei tea seda. Ma ei saa kõikide laste valu endale võtta (mul jagub seda endalgi), ei saa igat katkist hinge aidata, kuid ma loodan, et väikene ingel toob ta päeva kasvõi natukenegi rõõmu :) 


Tartu Ülikooli Kliinikumi selleaastane põhikampaania on toetada asenduskodudes kasvavate vanemliku hoolitsuseta laste täiendava terapeutilise toe saamist erialaspetsialistidelt (terapeutidelt, eripedagoogidelt). Asenduskodudes üle Eesti elab täna rohkem kui 1000 last ning väga paljud neist vajavad täiendavat ja järjepidevat terapeutilist tuge. Nende laste läbielatud kogemused on jätnud nende hinge palju valusaid mälestusi, kogemusi, vastuseta jäänud küsimusi, tihti ka süütunnet, millega lapsel tuleb edasi elada. Seetõttu tuleb nende laste „katkiste hingede“ parandamisega väga põhjalikult tegeleda. On oluline, et lapsele osutatav asenduskoduteenus ei piirduks vaid välise turvalise keskkonna loomisega, vaid hõlmaks endas ka professionaalselt läbimõeldud terapeutilist abi. 


Mina toetan igakuiselt. Toeta Sina ka :) Sinu väike panus aitab teha suuri tegusid :)

Lastefondi annetustelefonid, et toetada katkisi hingi:

900 5025 kingid 5€
900 5100 kingid 10€
900 5500 kingid 50€

Minu inglitegu ei ole niisama, et istusin maha ja tegin ingli. Igal inglil on oma lugu, kuhu ta läheb. Ma loodan vaid, et need väikesed inglid toovad natukenegi rõõmu nende inimeste ellu, kes minu ingli on endale saanud :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar