laupäev, 11. aprill 2015

Pisike piiga on tulemas

See on, kui Sul on oma õdede-vendadega suur vanusevahe. Õdede lapsed saavad juba lapsi, minu laps käib alles esimeses klassis. Aga mul pole midagi laste vastu, kui nad on oodatud ja armastatud. Vastupidi! Ma ootan koos asjaosalistega ja kuna ma olen suguvõsas ainus, kes on varraste ja heegelnõelaga sõber, siis ma saan titadele asju teha. Pisikese Jako pisikesed asjad ja veel pisemad asjad  on leidnud suurt kasutust ja ma loodan, et pisikesele piigale tehtud asjad ei jää ka kappi seisma. 

Isegi, kui beebi sünnib keset kevadet, on tal ikka vaja ühte sooja kampsunit, mida suveõhtutel jalutades selga panna. Kuna Jakole tehtud esimene kampsun oli pisut suur vastsündinule, mis muidugi ei takistanud kampsuni kandmist, siis tegin tüdrukule veel väiksema kampsuni. Kasutusaeg saab olema tõenäoliselt üsna lühike, kuid sellest pole midagi, sest ma võin iga kell uue kampsuni kududa :) Õpetus on nagu ikka Dropsi lehelt ja ma pean ütlema, et ma pole tükk aega nii keeruliselt sõnastatud õpetust pidanud järgima. Vahepeal mõtlesin juba, et aitab naljast, harutan kõik üles ja teen kampsuni, mis pole hiina keeles kirja pandud. Kui aga asjasse rahulikumalt suhtuda, siis midagi katasroofilist muidugi ei olnudki. Ei tohi lihtsalt ette lugeda, vaid rahulikult edasi minema. Südantsoojendav oli vahepeal roosat lõnga kasutada :)


Papud on kootud ka Dropsi õpetuse järgi ja see on üks äärmiselt lihtne õpetus. Selliseid võib päevas mitu paari kududa :) 

Nii tore, et nad kõik lapsi saavad :) Mu tööpõld on kohe lai. Tita peaks sündima mai alguses - enam pole kaua jäänud oodata. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar