laupäev, 28. jaanuar 2012

Õues on külm

Mina sellise külmaga keeldun õue minemast. Kui mõned soovivad, siis lasku käia, aga mind naljalt täna toast välja ei saa. Ainult nii paljuks, et auto sooja panna  ja siis toast autosse joosta:D Noh, nii õudne see asi muidugi ka pole, aga ega väga palju parem ka mitte. Igatahes tähendab see Sebastiani jaoks tubast päeva, sest mingil põhjusel ei olnud ta nõus  Robiniga õue minema. Tubane päev tähendab korralikku koristust ja soki kudumist:)
Aga mitte sellest ma ei tahtnud kirjutada. Ma tahtsin hoopis kirjutada sellest, et Robin on ikka julge tüüp küll. Ausõna! Ta mängis Sebastianiga farmeri mängu. Täiesti kahekesi ja võttes teadlikult suuremat sorti riski, et ta saab karvustada. 


Robin ja Sebastian ei saa tegelikult kahekesi lauamänge mängida, sest kui Sebastian kaotab, kargab ta koheselt Robinile kallale. Ma olen sellesse sekkunud heaga ja kurjaga, ennetavalt ja selgitustööna hiljem, kuid tulemus on ikka üks ja seesama - Robin saab peksa. Kui me koos mängime, siis seda ohtu pole, st mina pean ka mängus olema või paremal juhul isegi Sebastianiga koos tiimis. Farm on suhteliselt raske lauamäng. Seal peab loomi koguma ja vahetama ning mängus on ka kuri hunt ja rebane, kes erinevaid loomi ära söövad. Seega - taktika peab olema, riskima peab ja õnne peab ka olema. Seda enam ma imestan Robini julgust, kui ta tegi Sebastianile ettepaneku seda mängu mängida. 


Ma küsisin Robinilt, et ega ta pole jalgpalliga viimastel päevadel vastu pead saanud:D Tuli välja, et ei ole. Igatahes - sel korral Robinil vedas, sest Sebastian võitis. Ma vaatasin nende mängu köögikaare alt pealt ja mõtlesin, et on kaks võimalust. Esiteks, Sebastian on jätnud eelnevatel kordadel mängu jälgides meelde hulga erinevaid vahetuskombinatsioone ja reastanud need paremusjärjekorda (oma peas muidugi). Teine võimalus on, et tema enda loogika töötab suurepäraselt, sest selles mängus ainuüksi heast õnnest ei piisa. Robin eriti õnnetu polnud, et pähe sai. Vähemasti ei saanud karvustada. Minul on aga hea meel, et Robin ikka üritab koguaeg ja ei ole siiani alla andnud, kuigi ma ei pahandaks, kui ta seda teeks. Me vahest natuke naljatame ta üle, et ta on jalkamaniakist kanaema:D Ta ise ütleb selle peale, et "ja kui olengi, mis siis?!" Tegelikult aga on mul siiralt hea meel, et Robin viitsib temaga vaeva näha ja mis seal salata, eks lapsehoidmisprotsessis on Robinil ka võrdlemisi suur roll, sest Robin on ainus, kes peale minu ja Arvo Sebastianile päriselt ka sobib. Isegi siis, kui vanaema teda hoiab, peab Robin ka olema, sest vanaema ei tohi mingil juhul talle süüa anda ega riietamisel abistada ega lohutada ega...jne. Aga nagu näha, siis Robin sobib nii kaua, kuni ta lauamängus haledalt pähe saab. Juhtub see Robin aga lauamängus võitma, siis.... Pole vennaarmastust enam olemaski.

6 kommentaari:

  1. No jah...Vendade vahel pidavat ju olema vendlus ja õdede vahel õelus:D Aga Robin on tubli tõesti ja ta saab ellu kaasa midagi väga väärtuslikku seoses oma isevärki vennaga:)

    VastaKustuta
  2. Ja õues on tõesti külm! :D Tegelikult pole olemas halba ilma, on vaid vilets riietus :) Muide - äkki oli üks võimalus veel - Robin lasi Sebastianil võita? Kui me emaga kaarte või lauamänge mängisime, siis ema lasi minul tihtipeale võita, sest ta teadis, et muidu ma olen pärast hirmus kurb või hakkan lausa nutma :D Nüüd tagantjärgi saan aru küll, aga tookord ei taibanud, et ema lihtsalt lasi mul võita :) Ja ta alati ütles, et enda mängusõpru peab hoidma - muidu nad teinekord enam sinuga ei mängi ;)

    VastaKustuta
  3. Oi, Kadri! Robini puhul ei tule selline asi kõne allagi:P Tal on endal nii suur võidujanu ja üldjuhul on nii, et kui need kaks poissi koos mängivad, siis Seebu saab alati pähe ja Robin saab alati peksa:D Vahest ma ütlen Robinile, et no lase tal ka natuke võidurõõmu tunda, ta ju muidu ei tahagi enam üldse mängida ja no siis on Seebul võidulootust. Igatahes - farm on tegelikult tore mäng ja väga arendav. Meie soovitused sellele mängule!

    VastaKustuta
  4. Karm külm on teil seal...aga ka meil lubab siin homme öösel vähest lund, maha ei jää muidugi midagi, aga loodetavasti näeb Sebsu selle ära...ta on terve talve lund oodanud :)
    Teie aga püsige soojas toas ja jooge meega teed :)
    Kui lauamängudest rääkida, siis meie Sebastian saab väga kurjaks, kui ta kaotab ja mina või siis Kuido saab peksa :P ...et ennast säästa, siis lasen tal tavaliselt võita, kui see võimalik on...aga ma ikka õpetan igakord, et kaotada peab ka oskama ja et koguaeg ei saa võita :)
    Gerli

    VastaKustuta
  5. Eks neid häid kaotajaid annabki otsida. Inimene on ju loodud võitma. Mina küll elusast peast alla ei anna:D Aga kaotusi peab õppima taluma. Sebastian ka õppis täna - pea tund aega nuttis meelehalest, et sai Robini käest pähe, aga kallale ei karanud:P Edusammud...
    Loodetavasti Sebsu näeb lume ära...
    PS. Tore, et külla sattusid:) Kõike kena teile sinna kaugele!

    VastaKustuta
  6. Meil sadas laupäeva õhtul lund ja veel täna on põõsa alla varjus natuke :) Sebsu oli nii õnnelik :)

    VastaKustuta