neljapäev, 20. detsember 2018

Ilu imetleda...jõulukaardid

Igal aastal umbes nädalake ennem jõule leiab Ennikese suure, elutoas oleva, tammelaua ääres istumas paberivirnade, noa, joonlaua, kustutuskummi, markerite ja pliiatsite keskelt :) Ja igal aastal nädalakene ennem jõule ma mõtlen, kuidas ma järgmisel aastal hakkan väga palju varem jõulukaarte tegema :))))) Näiteks kohe peale jaanipäeva - nii jõuab tõesti palju kaarte joonistada ja saab saata KÕIGILE, kes kuidagi moodi möödunud aasta jooksul on minu hinge pugenud ja meile millegagi head loonud. 

Sellel aastal tegin nimekirja juba varakult valmis ja lisasin sinna jooksvalt veel inimesi ning nii juhtuski, et mul oli vaja joonistada 16 jõulukaarti. No võrreldes Liinaga on see muidugi pisike töö, aga mina joonistan oma kaardid tavaliselt ise ja siis see nii pisike töö ei olegi. Eriti pisike ei tundu see siis, kui oled jätnud või oled olnud sunnitud jätma kaartide tegemise peaaegu viimasele minutile. Aga mina kuidagi muudmoodi ei saa ka....sest mul on omad pildid ja nägemused, et kuidas ja mismoodi sel aastal just olema peab.

Sel aastal pidi olema nii:


Aitäh teile kõigile, kes te olete meile ühel või teisel moel toeks, abiks, lohutuseks, rõõmuks, armastuseks olnud! Meil ei ole kerge aasta olnud, eriti viimased neli kuud, kuid nagu Arvo ikka ütleb koguaeg: hoia saba püsti! Ma ausõna annan endast parima. 

Ma olen siiralt tänulik kõigile, kes on võtnud vaevaks meiega koos olla - on hea, kui on selline küljetunne...Tunne, et Sa ei ole üksi. 

Ma olen tänulik kõigile, kes on aidanud mul head teha panustades sinna oma isiklikku raha. See tõestab veelkord, et inimesed meie ümber on tegelikult ilusad ja head :) Isegi, kui see argirutiinis kipub ununema....

Ma olen vilets suhtleja ja võibolla võib tunduda, et ma olen üks igavene erak, kes ei hooli ega märka, kuid uskuge mind - ma hoolin ja märkan! Ma võibolla ei oska lihtsalt iga kord seda piisavalt hästi välja näidata, aga ma tõesõna hoolin kõigist oma lähedastest inimestest ja kõigist nendest katkistest hingedest, kellele tahaks killukese endast anda. 

Sina, kes Sa saad minu käest jõulukaardi, tea, et Sa ei saanud seda niisama. Sellel on kindel põhjus ja põhjuse leiad Sa oma südames.

Kaunist jõuluaega kõigile!



Teie Ennike

2 kommentaari:

  1. Lihtalt imelised kaardid! Imelist jõuluaega Sinu perele Ennike!❤

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh Maret! :) Ma kuskil põues loodan, et Seebul hakkab parem ja me saame ruttu koju...et imelist jõuluaega nautida :) Ja aitäh Sulle KÕIGE eest!

      Kustuta