pühapäev, 7. aprill 2013

LEGO Technic 4x4 Maastikuauto 9398

Sebastian kogus raha. Päris kaua aega. Usun, et üle poole aasta kindlasti, kuigi mulle praegu ei tule meelde, kui kaua ta täpselt endale LEGO jeepi tahtnud on. See, kui Sebastian kogub mingisuguse asja jaoks raha, on väga hea, sest see paneb teda hästi käituma ehk siis mitte Robinit lööma. Kui nädala jooksul kordagi venda ei löö ega hammusta, saab pühapäeva õhtul viis eurot. Jeep aga maksis palju - 223.- Kaua pidi olema hammustamata ja löömata :) Nii lihtne see asi muidugi ka pole, sellise tempoga võibki raha koguma jääda. Ta ikka pinnis vanaema ka ja õnneks tuli sünnipäev. See on selline hea päev, et sugulased toovad ka siis raha. Tal käis vähe külalisi, aga summa oli siiski muljetavaldav, mis ta sai, sest käijad teadsid ta soovi. 



See LEGO oli Seebule paras pähkel. Kolm päeva pani kokku ja vajas ikka natuke isa abi ka. Paaris kohas oli ehitanud valesti ja isa pidi siis õigele teele tagasi aitama. Mina muidugi ei jõua ära imestada selle lapse võimet lugeda neid õpetusi ja panna kokku neid tohutuid masinaid. Sellel masinal on diferentsiaalülekanne nagu päris autol, pidev nelivedu, nelja ratta keeramine ja tohutu vedrustus (selle lause aitas mul Arvo kirjutada :D). Igatahes ehitas ta suurest hunnikust pisikestest jubinatest kokku ilmatu auto, millel on pult ja millega on väga huvitav sõita. Kuigi.... Mul on vahest tunne, et talle meeldib ehitamine rohkem kui mängimine, sest ega me teda eriti palju selle autoga mängimas pole näinud. 


Raha jäi ülegi :) Natukese eest ostis ta Tartu Lõunakeskuse Sportlandist endale Messi treeningsärgi ja ikka on raha üle. Selle ta lubas A. Le Coq Arena Sportlandi viia, et igasugu jalkakola osta. Kuna motivatsiooni pole raha kogumiseks, siis on löömist ja hammustamist rohkem. Tuleb tunnistada, et tegelikult on tore, kui lapsel on kindel siht silme ees. Kas see peab just nii kallis olema? Ju siis peab...

2 kommentaari:

  1. Nii tore, et sa jälle kirjutad! :) Ja auto on teil nüüd vägev. No ja kui ütled, et ainult ehitamisrõõm, siis mõtle kui lahe, kui oleks olemas Lego-laenutused. Võtad tükid, ehitad valmis asja ja siis viid laenutusse tagasi ;) Päikest ja kallid sulle!

    VastaKustuta
  2. Legolaenutus oleks äge küll :) Ja aitäh päikese ja kallide eest - läheb ikka tarvis :)

    VastaKustuta