esmaspäev, 15. aprill 2013

Robinil oli sünnipäev


Robin sai eile 13aastaseks. Vaatasin pilte ja mõtlesin, et suur poiss juba. Tegelikult ongi. 
Kui ta 13 aastat tagasi meie juurde tuli, polnud Arvo veel täisealinegi. Meil ei olnud mitte midagi ja mitte kedagi. Kolmeteist aastaga on olnud suur areng ja mitte ainult Robinit vaadates. Lapse areng on muidugi silmaga nähtav ja me saame tunda ainult siirast rõõmu oma suurest poisist, sest tõesti - tõesti, midagi pole ette heita - poiss nagu ponks.



13 aastaga olen mina omandanud kõrghariduse Mainori kõrgkoolis rakenduspsühholoogia erialal ja omandamas magistrikraadi Tallinna Ülikoolis klassiõpetaja erialal. Arvost on saanud vastutav töötaja, st ta juhatab töid valge kiiver peas. Sellest kevadest omandab ta haridust Helsingis Rateko koolis ja kui ta selle kooli kolme aasta pärast lõpetab, saab ta diplomi, et ta on töömaade juhataja. Meie kodu on läbinud täieliku uuenduskuuri, st meil ei ole nurka, mis ei oleks soojustatud ja korda tehtud. Meil on autod ja töökohad.
Meie lapsed on tublid ja tegusad. Eks nendega ole üksjagu muresid, kuid meie elu õied on nad siiski. Me oleme Arvoga õnnelikud inimesed, sest me püüdleme ühiste eesmärkide poole ja meid ümbritsevad ainult kõige paremad inimesed.
Aitäh kõigile, kes on aidanud meil jõuda meie elus sinna punkti, kus me täna oleme, sest kui me jätame kõrvale mõned pisisasjad, siis me võime oma punkti üle uhked olla:)

2 kommentaari:

  1. :) Vaatasin minagi pildilt, et täitsa suur poiss. Palavad õnnitlused teile!

    VastaKustuta
  2. Oi, keda mina kohtasin :) Suur tänu ja palju terviseid sulle! :) Päikest ka !

    VastaKustuta